Komuniti CeriaChat.Net & MayaChat.Net
Terima Kasih Kerana Sama-sama Menceriakan Komuniti ini (,")

Komuniti CeriaChat.Net & MayaChat.Net

Komuniti Maya Ceria 1 Malaysia
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Chatters Bercinta????

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Sr.Admin
Sr.Admin


Posts : 59
Reputation : 0
Join date : 14/07/2009

PostSubject: Chatters Bercinta????   Fri Jul 24, 2009 2:31 am

Sebenarnya aku baru je dapat informer....Betul ke mereka bercinta Very Happy ?Ke Bencinta? Crying or Very sad apa-apa pon apa kata kita try terjah sama mereka........Layanzzzzzzzzzzzz Question
Back to top Go down
http://ceriaportal.forumotion.net
DJ Tuan



Gender : Male Virgo Posts : 18
Reputation : 0
Birthday : 28/08/1976
Join date : 18/07/2009
Age : 40
Location : Bkt Beruntung,Rawang,Sgor.

PostSubject: Re: Chatters Bercinta????   Sun Jul 26, 2009 1:35 pm

Sapa chaterz yg bercinta tu,iza ke?elok jgk tu dah lama wa ngidam nasi minyak ni....kkekkeke..jgn mare ye iza nnt kena jual..hehehe..

Ok Mantap!
Back to top Go down
Admin
Sr.Admin
Sr.Admin


Posts : 59
Reputation : 0
Join date : 14/07/2009

PostSubject: Re: Chatters Bercinta????   Sun Jul 26, 2009 5:56 pm

iza?siapa iza?HoNeY ker?
kapan bila iza tu bercinta?
Bukan ke iza tu dah bertunang dengan orang sabah aritu?
gossip2 mantap ni...
bukan tuan jer nak rasa nasi minyak si iza tu,den sendiri nak rasa
tapi masih x terhidu kad jemputan si iza


Exclamation Tapi anda Pasti ke iza yang kita maksudkan?
Meh kita terjah sama diaaaaaaaaaa jocolor geek
kita tunggu jawapan dari iza Twisted Evil pirat
Back to top Go down
http://ceriaportal.forumotion.net
Sponsored content




PostSubject: Re: Chatters Bercinta????   Today at 10:37 pm

Back to top Go down
 
Chatters Bercinta????
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Komuniti CeriaChat.Net & MayaChat.Net :: ::: Warung Ceria ::: :: ::: Asam Pedas CeriaNet :::-
Jump to: