Komuniti CeriaChat.Net & MayaChat.Net
Terima Kasih Kerana Sama-sama Menceriakan Komuniti ini (,")

Komuniti CeriaChat.Net & MayaChat.Net

Komuniti Maya Ceria 1 Malaysia
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 FREE HANDPHONE, PSP, PS3, X-BOX...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
|nDa
Sr.Admin
Sr.Admin


Gender : Female Leo Posts : 15
Reputation : 0
Birthday : 03/08/1984
Join date : 16/07/2009
Age : 32
Location : Pahang

PostSubject: FREE HANDPHONE, PSP, PS3, X-BOX...   Wed Sep 02, 2009 7:14 pm

Hi,

Nak hp free x? btl2 x payah bayar, senang sahaja utk perolehi hp free n ada banyak lagi....nie x tipu btol2 free nyer, gini caranya:

1. Anda masuk ke sini : http://www.xpango.com?ref=91900364

[b]

2. Trus korang "Sign Up" (senang sangat)

3. Isi refferal number dgn 91900364
nanti akan ada email konfirmasi ke email anda yg diorg akan kasi refferal number kat anda jgk.

Makin byk kawan yg anda ajak bergabung makin byk point yg anda dpt dan ketika anda dapati jumlah point yg sesuai dgn hadiah / hp yg anda minta, hadiah akan dikirim mcm Hp ke alamat anda.. sbg contoh, Nokia N95 nilainya 41 point, jd kalo anda boleh ajak 41 kawan buat register saja, dah bleh dpt Hp 2..senang n best kan?? Cube dulu ar baru tau, x ada yg ruginya.. x bayar sama sekali pun!

Trima kasih banyak2 atas kerjasama."Sesama membantu tanpa kerugian".



http://www.xpango.com?ref=91900364
Back to top Go down
http://jelita2u.blogspot.com
 
FREE HANDPHONE, PSP, PS3, X-BOX...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Komuniti CeriaChat.Net & MayaChat.Net :: ::: Keusahawanan Ceria ::: :: ::: Pengiklanan :::-
Jump to: